Zvezdi nikad dosta rekorda, oboren još jedan

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2019, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi nikad dosta rekorda, oboren još jedan

Da nije bilo podele bodova, koliko bi ih Zvezda ukupno osvojila?

Pre godinu dana u ovo vreme, izgledalo je da će se dugo čekati da Zvezda ponovi sličan učinak iz prošle prvenstvene sezone, ali već ovog proleća crveno-beli su uspeli i da nadmaše prošlogodišnji skor.

Podsetimo, prošle sezone Zvezda se pohvalila sa tačno 100 osvojenih bodova, ako bi se zanemarila podela bodova pred plej-of. Tada su puleni Vladana Milojevića ostvarili 32 pobede, 4 remija i 1 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poraz.

Danas, Zvezda je na svom sajtu ponosno istakla da je postavljen novi rekord, jer je ove sezone srpski šampion stigao do brojke od 102 boda, opet ako se ne računa podela bodova. Od prošlog leta, Zvezda je u Superligi upisala 33 pobede, 3 remija i 1 poraz.

''Sjajna generacija je na ovaj način nastavila da ispisuje zlatne stranice klupske istorije uz učinak od osvojenih čak 91,9% bodova'', poručuju na Zvezdinom sajtu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.