Zvezdaši pogađali u pobedi i porazu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Jul.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdaši pogađali u pobedi i porazu (VIDEO)

Nemanja Milić i Đorđe Despotović bili precizni, ali se nisu obojica na kraju radovali.

Foto: Guliver/Getty images/Epsilon

Bivši fudbaleri Crvene zvezde, Đorđe Despotović i Nemanja Milić, bili su precizni u mečevima svojih timova igranim u subotu, ali se na kraju nisu obojica radovali.

Milić je doprineo pobedi BATE Borisova 4:1 protiv Torpeda u 15. kolu, što mu je drugi uzastopni pogodak u beloruskom prvenstvu i nalazi se u dobroj formi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pred revnaš kvalifikacija za Ligu šampiona protiv poljskog Pjasta (prva utakmica 1:1 u Belorusiji).

Njegov gol bio je za vođstvo 1:0 već u 2. minutu, a iako je zamenjen 20 minuta pre kraja, proglašen je igračem utakmice:

"Geely. Лучший игрок" матча - Неманья Милич. pic.twitter.com/2B9FPCTR2A

— FC BATE Borisov (@FCBATE) July 13, 2019

Despotović je na otvaranju sezone u Premijer ligi Rusije odličnim trzajem glavom na početku drugog poluvremena smanjio na 1:2 protiv Rostova u gostima, ali njegov Orenburg je, ipak, pretrpeo poraz pošto se rezultat do kraja nije menjao.



Izvor: YouTube/Russian Premier Liga

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.