Zvezda završila prelazni rok sa tri bombe!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2018, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda završila prelazni rok sa tri "bombe"!

Sve se najavljivalo, ali sada imamo zvaničnu potvrdu.

Šampion Srbije Crvena zvezda završila je prelazni rok u velikom stilu, pošto je potvrdila tri velika pojačanja poslednjeg dana avgusta.

Kao što smo ranije pisali, Ričmond Boaći je ponovo u Zvezdi, a sada je obelodanjeno da je potpisao ugovor na dve i po godine, sa opcijom da produži ugovor na još godinu dana.

U crveno-beli dres se vratio i Goran Čaušić, koji je došao iz Rusije i potpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugovor na tri godine.

Poslednje zvučno pojačanje je nemački reprezentativac Marko Marin, koji je došao iz Olimpijakosa i potpisao dvogodišnji ugovor. Kako nezvanično saznajemo, on je imao ponude iz Kine i SAD, ali se odlučio za dres šampiona Srbije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Na kraju pijace, Zvezdin idealni tim deluje zastrašujuće! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2018

Ogroman ofanzivni potencijal, polivalentnost igrača i nešto manje rešenja u defanzivi. Kako će izgledati Milojevićev idealni tim ove jeseni?..Angažovanjem trojice odličnih pojedinaca poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka Crvena zvezda je kompletirala igrački kadar za sezonu 2018/19...Crveno-beli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.