Zvezda u Beogradu poražena od berlinske Albe

Izvor: Beta, 22.Okt.2021, 21:04

Zvezda u Beogradu poražena od berlinske Albe

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras na svom terenu od ekipe Albe iz Berline sa 63:78 (10:12, 15:26, 21:20, 17:20), u meču petog kola Evrolige.U ekipi Zvezde najefikasniji je bio Ognjen Kuzmić sa 16 poena i šest skokova, Nejt Volters je postigao 13 poena uz pet asistencija, a Luka Mitrović je upisao 11 poena i devet skokova.Albu je do pobede vodio Maodo Lo sa 17 poena, dok su Luk Sikma (devet skokova) i Jovel Zusman postigli po 11 poena.Tokom većeg dela prve četvrtine u prednosti je bila Zvezda, ali je Alba uspela da na kraju dodje do vodjstva 10:12.U nastavku je nemački tim bolje igrao, i od rezultata 12:18, serijom 0:10 došli su do najvećih 16 poena prednosti.Zvezda je zatim odgovorila istovetnom serijom, ali je do poluvremena Alba vratila dvocifrenu razliku (25:38).Nemačka ekipa je tokom drugog poluvremena održavala prednost, a Zvezda je samo u dva navrata tokom treće deonice razliku spustila na devet poena.Obe ekipe imaju učinak od dve pobede i tri poraza u Evroligi. Zvezda u sledećem kolu gostuje Monaku, dok Alba u Atini igra protiv Olimpijakosa.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda u Beogradu poražena od berlinske Albe

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Okt.2021

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras na svom terenu od ekipe Albe iz Berline sa 63:78 (10:12, 15:26, 21:20, 17:20), u meču petog kola Evrolige.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Volters kritičan: Moramo bolje; Simonović: Nismo bili pravi iz objektivnih razloga

Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2021, 08:25

Košarkaši Crvene zvezde Nejt Volters i Marko Simonović izneli utiske posle teškog poraza od Albe u 5. kolu Evrolige..Imali su košarkaši Crvene zvezde posle dužeg vremenskog perioda nešto prostora za odmor i pripremu utakmice. Pauza izgleda nije bila dovoljno dugačka posle paklenog rasporeda...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.