Zvezda sprema slavlje: Besplatno na Voždovac

Izvor: Mondo, 14.Maj.2018, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sprema slavlje: Besplatno na Voždovac

Crveno-beli će za meč poslednjeg kola domaćeg prvenstva širom otvoriti kapije stadiona "Rajko Mitić".

"Protiv Spartaka su tribine bile prazne, ali to neće biti slučaj 19. maja, kada će Crvena zvezda odigrati i poslednji meč ove sezone", objavljeno je u ponedeljak na zvaničnom sajtu crveno-belih.

Vladan Milojević i njegovi izabranici obezbedili su titulu prvaka Srbije još 29. aprila u Kruševcu, nakon čega su igrali kod kuće protiv Spartaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali bez prisustva navijača, jer je FSS kaznio klub zbog loše organizacije "večitog" derbija.

Usledilo je gostovanje Vojvodini u Novom Sadu, a prilika za pravu feštu konačno se pruža u subotu uveče, kada će Zvezda u poslednjem kolu Superlige dočekati ekipu Voždovca.

"Kapije stadiona 'Rajko Mitić' biće širom otvorene, tako da će svi Zvezdini navijači moći besplatno da dođu na svoju omiljenu beogradsku lokaciju i pozdrave šampione Srbije", stoji u saopštenju.

Početak utakmice zakazan je za 20 časova, ali crveno-beli pozivaju navijače da na stadion dođu ranije.

Publika će tom prilikom prisustvovati proslavi trijumfa u srpskom prvenstvu i dodeli pehara, dok će igračima i treneru Milojeviću moći da poželi sreću u novom ciklusu evropskih kvalifikacija, ovog puta sa Ligom šampiona kao prvim ciljem.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.