Zvezda slomila Čukarički u finišu - Ohi opet pogodio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2022, 17:11

Zvezda slomila Čukarički u finišu - Ohi opet pogodio

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Čukarički 2:0 (1:0) u utakmici 22. kola Superlige Srbije.

Pred skoro 20.000 gledalaca na stadionu "Rajko Mitić", trijumf aktuelnom prvaku doneli su golovima Milan Pavkov u 16, Ohi Omoidžuanfo u 76. na zvaničnom debiju, kao i Aleksandar Dragović u 79. minutu.

Rezultat ne oslikava pravo stanje na terenu jer je meč bio aktivan sve do 15 minuta pre kraja, kada je dileme rešio Ohi samo nekoliko trenutaka od isključenja štopera >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "brđana" gostiju Uroša Drezgića.

Prethodno je otvorio goste Pavkov, ali i napustio teren u 22. minutu zbog rasekotine, da bi tačku stavio Dragović posle loše intervencije golmana Đorđa Petrovića.

Čukarički će žaliti za šansama, imao ih je nekoliko za izjednačenje, ali su se prečka (Roganović) i loša realizacija isprečili ispred tima Saše Ilića.

Tako je Crvena zvezda upisala bitna tri boda na otvaranju proleća i vratila se na pet manje od lidera Partizana, koji je ranije slavio u Nišu nad Radničkim 2:0.

Raspored 22. kola: Nedelja: Mladost - TSC (13.00), Metalac - Novi Pazar (15.00), Kolubara - Voždovac (17.00). Ponedeljak: Spartak - Radnik (13.00), Vojvodina - Napredak (15.00).

Tabela: Partizan 62 boda, Crvena zvezda 57, Čukarički 38, Vojvodina 30, Napredak 30, Proleter 30, Voždovac 29, Radnički Niš 27, Spartak 27, TSC 26, Mladost 24, Kolubara 23, Radnik 21, Novi Pazar 17, Metalac 16, Radnički Kragujevac 16.

Terzić: Iza nas istorijska godina, bićemo još bolji

Iza nas je istoirjska godina, ostvarili smo sve ciljeve, a budućnost će nam biti još bolja, izjavio je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

On je na redovnoj sedmnici Skupštine kluba istakao da su četiri ostvarena cilja - titula i redovno igranje u grupnoj fazi UEFA takmičenja, finansijska stabilnost i nesmetan rad kluba, ulaganje u razvoj infrastrukture na stadionu i dalji razvoj Omladinske škole.

"Crvena zvezda je u proteklom periodu jako porasla kao klub u svim segmentima. I nastavljamo da rastemo. Ugled kluba je podignut na evropski nivo, sportski rezultati su fantastičn, osvojeni koeficijenti su olakšali ulazak u UEFA takmičenja i to je ogroman kapital kluba. Vrednost naših igrača je višestruko podignuta, infrastruktura nam je za ponos, a omladinska škola je zaista postala prava fabrika igrača", rekao je Terzić između ostalog u govoru na Skupštini.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.