Zvezda se spasila u poslednjem minutu! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se spasila u poslednjem minutu! (video)

Problemi na pripremama, ne ide baš sve kao po loju.

Umalo prvi poraz Crvene zvezde na pripremama u Austriji. Danas je u Vindišgartenu ekipa Vladana Milojevića odigrala nerešeno protiv Apolona iz Limasola rezulatom 1:1 (0:0).

Crvena zvezda je bila nešto bolji rival na početku utakmice, ali nije pretila, ekipa Vladana Milojevića nije imala ideju kako da stigne do gola golmana protivničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tima.

Papulis je prvi probao da ugrozi Zvezdin gol, a na drugoj strani je Boaći umalo iskoristio nonšalantnost golmana Apolona.

Zvezda je ozbiljnije pripretila prvi put tek u 40. minutu kada je Ben šutirao pored gola, i to je bilo sve od ekipe Milojevića u prvih 45 minuta.

Moramo napomenuti i da se igralo po velikoj vrućini i da je to predstavljalo igračima veliki problem.

Ni u prvih desetak minuta drugog poluvremena se nije desilo ništa, a onda je viđen gol u mreži Popovića. Zelaja je bio strelac, skrenuo je loptu u gol za prednost Apolona, igrao se 57. minut.

Dobru akciju izradili su Marin i Jevtović, ali Boaći nije iskoristio dodavanje Čačanina, pa je ostalo 1:0 za Apolon. Do kraja bez velikih šansi, sve do 90. minuta utakmice. Tada je Ebesilio uspeo da uputi sjajan centaršut, najviši u skoku je bio Milunović koji je pogodio za 1:1, što je bio i konačan rezultat.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: Imamo problem, častimo protivnike

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jun.2019

Ne računajući amatere iz Vindišgarstena Crvena zvezda je u drugoj proveri u Austriji remizirala. Bilo je sličnosti između mečeva protiv Apolona i Kluža. Bilo je tvrdo, bilo je sa mnogo faulova. I opet je Crvena zvezda dala i primila gol iz prekida. Dovoljno da Vladan Milojević dijagnostifikuje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.