Zvezda se nagodila sa tuzlanskom Slobodom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2010, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se nagodila sa tuzlanskom Slobodom

BEOGRAD -

Košarkaški klub Crvena zvezda dogovorio je sa tuzlanskom Slobodom način na koji će joj vratiti dug od oko 150.000 evra i tako izdejstvovao i ukidanje suspenzije na transfere koju mu je izrekla Svetska košarkaska federacija (FIBA).

Portparol Zvezde Aleksandar Zmijanjac rekao je agenciji Beta da je dogovor postignut danas u Tuzli, što znači da bi crveno-beli u narednih nekoliko dana mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i da registruju Džamara Janga, Amerikanca koji je u Beograd stigao u letnjem prelaznom roku.

Jang, međutim, zbog sankcija FIBA nije mogao da igra za Zvezdu u prva četiri kola Jadranske lige.

Zvezda je sezonu počela porazima na sve četiri utakmice, pa je poslednja na tabeli Jadranske lige kao jedina ekipa bez pobede.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.