Izvor: Beta, 03.Avg.2021, 23:17

Zvezda sa 1:1 ide na revanš Šerifu

Fudbaleri Crvene zvezde igrali su večeras nerešeno 1:1 sa Šerifom, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.Moldavski klub je imao prednost u Beogradu, a strelac je bio Frank Kastanjeda iz slobodnog udarca u 33. minutu.Zvezda je izjednačila u nadoknadi poluvremena preko Loisa Dionija. Francuski napadač je loptu poslao u prazan gol posle velike greške protivnika, pre svih golmana Jorgosa Atanasijadisa.Crveno-beli su utakmicu završili sa igračem manje. Gelor Kanga je isključen u 58. minutu zbog drugog žutog kartona.Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" igrana je pred oko 25 hiljada gledalaca.Revanš će se igrati narednog utorka od 19.00 na stadionu u Tiraspolju.Rezultati ostalih utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona:Malme - Rendžers 2:1Sparta Prag - Monako 0:2Kluž - Jang Bojs 1:1Genk - Šahtjor 1:2PSV - Midtjiland 3:0Olimpijakos - Ludogorec 1:1
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zvezda sa 1:1 ide na revanš Šerifu

Izvor: Danas, 03.Avg.2021

Fudbaleri Crvene zvezde i Moldavskog Šerifa odigrali su nerešeno 1:1 (1:1) u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.