Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2020, 10:18

Zvezda promovisala orla: Nije Ivanović, nego dres

Nova gostujuća garnitura

Dva dana su navijači Crvene zvezde živeli u uslovima povišene borbene gotovosti i pritiska, pošto je marketing služba sa Marakane promotivnim spotom na društvenim mrežama najavila dolazak Orla. Svi su to povezali sa bombom prelaznog roka i transferima Branislava Ivanovića ili Aleksandra Prijovića, koji su se ostvarili u dresu sa državnim srpskim klubom.

Kako je vreme prolazilo, napetost je rasla. Na kraju se ispostavilo da je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Crvena zvezda pod vinjetom „Orao stiže“, promovisala gostujuću garnituru dresova za ovu sezonu. Italijanski proizvođač Makron pripremio je teget kombinaciju sa otiskom dvoglavog orla. Dresove sličnog dizajna ima ima i rimski Lacio, koji za tehničkog sponzora i dalje ima Makron.

Crvena zvezda je promovisala i osnovnu garnituru. Čeka se još jedna, retro. Ona će biti u upotrebi za pojedine evropske mečeve. Najviše liči na dresove koje je nosila generacija Vladimira Peterovića Pižona krajem sedamdesetih.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.