Zvezda objavila - ko da krv, dobija kartu za Jang bojs!

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda objavila - ko da krv, dobija kartu za Jang bojs!

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će navijači koji ovog vikenda budu učestovovali u tradicionalnoj akciji "Crveno-bela krv" biti nagradjeni ulaznicama za utakmicu protiv Jang bojsa.

Kako se navodi, svi koji žele krv mogu dati u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" u subotu i nedelju u periodu od 10.00 do 18.00.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Obzirom na to da se akcija održava uoči revanš meča kvalifikacija za Ligu šampiona Crvena zvezda - Jang bojs, klub je odlučio da svim davaocima krvi pokloni ulaznicu za tu utakmicu", navodi se u saopštenju Zvezde.

Revanš utakmica plej-ofa za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Jang bojsa igra se u utorak od 21.00. Prvi meč odigran u Bernu završen je rezultatom 2:2.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.