Zvezda ne staje, Joveljić ulepšao Miloju jubilej! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2019, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ne staje, Joveljić ulepšao Miloju jubilej! (video)

Mladi napadač Crvene zvezde ponovo pokazao da u potpunosti zaslužuje minutažu u konkurenciji iskusnijih Pavkova i Boaćija.

Preneli smo ranije danas, utakmica protiv Rada na Banjici u okviru 27. kola Superlige, za trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića je jubilarna, stota, a njegovi igrači su se potrudili da ovaj jubilej bude obeležen još jednom, 24. pobedom ove sezone u Superligi.

Zvezda je ovaj meč protiv ''Građevinara'' dobila rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 3:0, a u glavnoj ulozi bio je mladi napadač Dejan Joveljić.

On je u 20. minutu ''načeo'' domaće, pošto se odlično snašao u gužvi koja je nastala u kaznenom prostoru Rada posle udarca Jovičića sa ivice kaznenog prostora. Joveljić je bio na pravom mestu u pravo vreme i sa nekih sedam metara poslao loptu u mrežu - 0:1.

Taj gol je obeleđžio prvo poluvreme, a sve dileme oko pobednika ove utakmice rešene su početkom drugog dela igre, u 53. minutu, kada je Joveljić još jednom pronašao put do mreže domaćeg tima. Ovog puta se lepo oslobodio svog čuvara Jovanovića, a onda iz okreta poslao loptu u suprotnui ugao, u ''malu'' mrežu Markovićevog gola - 0:2.

Sa ova dva pogotka Joveljić je stigao do ukupno pet postignutih golova ove sezone u Superligi.

Do kraja odrađivanje posla za crveno-bele, ali to nije značilo da im je nestala glad za golovima. Pobedu je još ubedljivijom učinio El Fardu Ben u 86. minutu, kada je realizovao odličnu asistenciju rezerviste Ebisilija - 0:3.

Rad: Marković, Šipčić, Jovanović, Stević, Tanović (od 69. Kasalica), Bainović, Ilić (od 46. Živković), Petrović, Tričković, Veselinović, Trifunović.

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Savić, Milunović, Stojković, Ben, Jovičić (od 64. Vulić), Jovančić, Ivanić, Joveljić, Pavkov (od 64. Ebisilio)
.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najveća pobeda Majamija ove sezone, Dragić vuče "Vrelinu" ka plej-ofu! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2019

Ekipa sa Floride izvojevala je bitan trijumf pred svojim navijačima...Košarkaši Majami Hita slavili su na svom parketu protiv Šarlot Hornetsa rezultatom 93:75...Gotovo evropski rezultat govori dosta o tome koliko je utakmica bila bitna za obe ekipe, ali je Majami još jednom pokazao da zaslužuje...

Nastavak na Sportske.net...

Ovako je Spartak slavio u Humskoj, Zvezda na Banjici...

Izvor: Mondo, 18.Mar.2019, 11:39

Pogledajte sve golove 27. kola Superlige Srbije...U 27. kolu Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde povećali su rekord u broju uzastopnih utakmica domaćeg prvenstva bez poraza na 53, a protiv Rada na Banjici upisali su i 24. pobedu ove sezone...U centru pažnje bio je mladi centarfor Dejan Joveljić,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.