Izvor: MozzartSport.com, 06.Maj.2021, 21:37

Zvezda kažnjena 100.000 dinara

Zbog transparenta na utakmici sa Radnikom

Malo gde na svetu, osim u Srbiji, može da se desi da klub igra pred praznim tribinama, a da bude kažnjen zbog navijačkog transparenta.

To se desilo Crvenoj zvezdi, koju je danas kaznila Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije sa 100.000 dinara. Crveno-beli su kažnjeni zbog parole “UEFA podržava terorizam”, koju su njeni navijači ostavili na tribinama na utakmici polufinala Kupa Srbije protiv Radnika, saznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sportklub.

Delegat Velibor Novović je insistirao da se taj transparent ukloni pa tek onda da se igra nastavi, što se i desilo posle četiri minuta prekida.

Imale su delije i parole protiv evropske Superlige, ali zbog njih meč nije bio prekidan.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.