Zvezda još bez šesnaestine finala, remi s Bate Borisovom

Izvor: Beta, 23.Nov.2017, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda još bez šesnaestine finala, remi s Bate Borisovom

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli večeras da izbore plasman u šesnaestinu finala Lige Evropa, pošto su u petom kolu Grupe H u Borisovu igrali nerešeno bez golova s Bateom.Crveno-beli će protiv Kelna u poslednjem, šestom kolu na stadionu "Rajko Mitić" imati priliku da izbore plasman u narednu fazu, a za to će im biti potrebna pobeda ili čak remi, ali samo u slučaju da Bate bude poražen u Londonu od Arsenala.Arsenal je već izborio plasman u šesnaestinu finala i prvi je u Grupi H, dok je Zvezda na drugom mestu i ima šest bodova, Bate je poslednji, četvrti sa pet.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda još bez šesnaestine finala, remi s Bate Borisovom

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Nov.2017

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli večeras da izbore plasman u šesnaestinu finala Lige Evropa, pošto su u petom kolu Grupe H u Borisovu igrali nerešeno bez golova s Bateom...Crveno-beli će protiv Kelna u poslednjem, šestom kolu na stadionu "Rajko Mitić" imati priliku da izbore plasman u narednu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

(KURIR TV) MIRKO IVANIĆ: Zvezda je bila bliža pobedi

Izvor: Kurir, 23.Nov.2017

Fudbaler BATE Borisova Mirko Ivanić ocenio je da je Crvena zvezda večeras bila bolji rival od njegove ekipe i izrazio nadu da će crveno-beli izboriti plasman u šesnaestinu finala Lige Evropa.  

Nastavak na Kurir...

CRVENO-BELI NE MARE ZA PROPUŠTENIM ŠANSAMA: Sve je još uvek u našim rukama!

Izvor: Kurir, 23.Nov.2017

Fudbaleri Crvene zvezde rekli su da ne mare mnogo zbog propuštenih šansi protiv BATE-a i da veruju u prolaz dalje jer je sve u "njihovim rukama" u utakmici protiv Kelna.  

Nastavak na Kurir...

Zvezdina gol-razlika 2:2 i 9/10 dobrih poluvremena: Odbrana među najboljima, napad među najgorima

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2017, 10:52

Na mečevima crveno-belih je palo najmanje golova u grupnoj fazi takmičenja..Još jedna pobeda deli Crvenu zvezdu od plasmana u šesnaestinu finala Lige Evrope. Kolo pre kraja crveno-beli su favoriti za drugo mesto u svojoj grupi, ispred Kelna i Arsenala. Pobedom ili remijem na krcatoj Marakani protiv...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.