Zvezda izgubila spor sa bivšim napadačem

Izvor: B92, 09.Feb.2023, 11:02

Zvezda izgubila spor sa bivšim napadačem

Bivši francuski napadač Loi Dioni dobio je Crvenu zvezdu na sudu koji je vođen pred FIFA.

On je tužio Zvezdu zbog neisplaćenih zarada, i pošto je FIFA presudila u njegovu korist klub sa Marakane će morati da mu isplati 520.180 evra.

Crveno-beli su priznali da napadaču duguju novac od 311.380 evra, i dogovor o poravnanju je ubrzo postgnut

Zvezda prvo treba da plati zaostale plate u periodu od oktobra do februara, na to idu i bonusi za ulazak u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ligu Evrope, dok novi problem za crveno-bele može biti i ta da ukoliko dođe do kašnjenja mogu se aktivirati određene kamate.

Dioni se krajem maja prošle godine opet se žalio FIFI gde je naglasio da mu Zvezda nije isplatila ceo iznos od 624.000 bez bonusa, već samo 182.000 evra.

Francuski napadač više i nije član Crvene zvezde, jer se ponovo vratio u Anže.

Za crveno-bele je odigrao svega osam utakmica, gde je postigao samo jedan gol.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dioni dobio Zvezdu na sudu: Klub tvrdio da je dolazio pijan, ali mora da mu plati stotine hiljada evra

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Feb.2023

Francuzu mora da se isplati zarada koju je po ugovoru imao na Marakani Loi Dioni je tužio Crvenu zvezdu pred FIFA i dobio je tužbu! Klub sa Marakane sada je dužan da isplati nekoliko stotina hiljada evra. Kako prenosi Sportski žurnal, Dioni je dobio spor, a ukupno njegovo potraživanje je 520.180...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.