Zvezda imala Ludogorec u šaci, ostvaren dobar rezultat! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda imala Ludogorec u šaci, ostvaren dobar rezultat! (video)

Crvena zvezda ima odličan rezultat pred revanš za sedam dana u Beogradu, fantastični golovi Kataija i Kange bili su dovoljni za 2:2.

Dva lica Crvene zvezde, loše prvo i odlično drugo poluvreme, sve je to bilo dovoljno za odličan rezultat u Razgradu - 2:2 (1:0).

Branila se Crvena zvezda u prvom poluvremenu.

U početnom opipavanju snaga videlo se da je Crvena zvezda donekle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i bojažljivo krenula u ovaj meč, kako je vreme teklo, tako se i vezni red i napad crveno-belih odsecao od odbrane.

Ludogorec je sve više napadao, a Marselinjo je bio taj koji je bio najagilniji.

Nakon centaršuta Saše Marselinjo je imao priliku koju je upropastio lošim šutem glavom, da bi u 15. minutu isti igrač pao u šesnaestercu, ali je švedski sudija odlučio da mu pokaže žuti karton zbog simuliranja.

Par minuta kasnije, ponovo je Marselinjo bio u prilici, slično kao i u prvoj prilici, glavom je šutirao nakon centaršuta, ponovo preko gola.

Imala je i Zvezda jednu priliku u prvom poluvremenu, Kanga i Katai su kombinovali, ali se Gabonac spetljao u kaznenom prostoru domaćih nakon što je Katai uspeo da ukrade loptu odbrambenom fudbaleru Ludogoreca.

Sasvim solidno je izgledala odbrana Crvene zvezde u prvih 30 minuta, ali se onda sve promenilo veoma brzo. Ludogorec je pritiskao sve više, Zvezda je konačno poklekla u 43. minutu.

Kafu je uzeo loptu, prošetao se kroz odbranu Zvezde, bila je to veoma loša intervencija odbrane crveno-belih, a Brazilac je uspeo na kraju da pređe i golmana Kahrimana za 1:0.

Loš trenutak da se primi gol, otišlo se na odmor sa golom zaostatka.

Ipak, koliko je loš trenutak bio da se primi gol u poslednjim trenucima prvog poluvremena, tako je bio i dobar trenutak da proradi sjajni Aleksandar Katai.

Ofanzivni vezista Crvene zvezde je dobio loptu od strane Miloša Cvetkovića, nije bilo ofsajda, a onda je Katai krenuo u fantastičnu solo-akciju. Nanizao je trojicu, opalio po lopti i savladao Stojanova, 1:1! Igrao se 48. minut.

Mogla je Crvena zvezda vrlo lako da povede sa 1:2, u 58. minutu je Srnić prošao po desnoj strani, uputio centaršut iz teške situacije, a Pablo Mouče je kasnio manje od jedne sekunde, ostalo je 1:1.

Lukas i Vanderson su imali šuteve za Ludogorec, a onda smo videli najlepši trenutak na utakmici.

Igrao se 64. minut, Kanga je uzeo loptu na sredini terena, opalio ka golu Stojanova, a lopta je ušla tamo gde joj je mesto - 1:2!

Očigledno da je Miodrag Božović dobro trgao svoje fudbalere u svlačionici na poluvremenu, gledali smo drugačiju Crvenu zvezdu u odnosu na prvo poluvreme.

Ipak, Ludogorec stiže do poravnanja rezultata u 76. minutu, Natanijel je bio strelac.

Bio je slobodan udarac sa nekih 40 metara, Cvetković je bio neoprezan, cela odbrana je bila dekoncentrisana i Natanijel je sve to iskoristio, pogodio je za 2:2.

Ludogorec je nastavio sa napadima, Zvezda je ponovo svoju priliku tražila u kontrama, ali promene rezultata nije bilo sve do samog kraja utakmice.

Golove sa ovog meča možete pogledati OVDE.

Ludogorec - Crvena zvezda 2.2 (1:0)

Ludogorec arena, gledalaca oko 8 hiljada

treće kolo kvalifikacija za LŠ


Ludogorec: Stojanov, Natanijel, Saša (od 75. Kiksada), Djakov, Kafu, Minev, Moci, Plaštun, Marselinjo, Vanderson i Lukoki (od 67. Keseru).

Klupa: Borjan, Sisinjo, Palomino, Kiksada, Abel, Kešeru i Prepelica.



Crvena zvezda: Kahriman - Cvetković, Rendulić, Fibel, Ibanjez - Donald, Le Talek, Srnić, Kanga, Katai (od 88. Sikimić) - Mouče (od 67. Ruiz).





Klupa: Supić, Petković, Luković, Ruiz, Vieira, Ristić, Sikimić.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Katai zadovoljan: Ako u revanšu budemo igrali kao u drugom poluvremenu - sigurno prolazimo!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2016

"Ludogorec je čvrsta ekipa koja ume da igra fudbal. Zadovoljan sam i pobedom i igrom. Nismo bili koncetrisani u prvom poluvremenu, ali smo se dogovorili u svlačionici da forsiramo pas igru", rekao je najbolji igrač Crvene zvezde..Crvena zvezda ima lidera i velikog predvodnika generacije koja želi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.