Zvezda igra protiv Dortmunda

Izvor: Press, 01.Jul.2014, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda igra protiv Dortmunda

Kao što je već poznato, klub sa Marakane je, posredstvom svog nekadašnjeg trenera Aleksandra Jankovića već dogovorio dve prijateljske utakmice protiv belgijskih prvoligaša - Mehelena i Genka, ali kako sada stoje stvari, to bi bio samo uvod u pravu poslasticu uoči starta nove sezone!

Naime, današnji ''Sport'' prenosi da postoji mogućnost da se Crvena zvezda početkom avgusta sastane i sa vicešampionom Nemačke, ekipom Dortmunda, čije boje brane i dvojica >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << srpskih reprezentativaca, Miloš Jojić i Neven Subotić!

Navodno je inicijativa potekla iz Dortmunda, na Marakanu je stigao usmeni poziv, a s obzirom na ime i atraktivnost potencijalnog rivala, utisak je da nema nijednog razloga da se ne dogovori odigravanje te utakmice.

Predloženi termini su 2. ili 3. avgust, a utakmica bi se odigrala u Vaduzu, što bi sasvim odgovaralo Zvezdi, jer bi prema planu priprema, crveno-beli tada ''finiširali'' rad u Sloveniji i duel sa Dortmundom bi im bio najbolja moguća provera pred početak novog šampionata u kome će braniti šampionsku titulu.

Ipak, da sačekamo rasplet, odnosno i zvaničnu potvrdu da će do ove utakmice i doći. Nekada bi dueli našeg šampiona sa najvećim evropskim klubovima bili nešto što se podrazumeva, danas to sve više postaje senzacija, ili sticaj nekih srećnih okolnosti...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.