Zvezda igra meč DECENIJE, starteri su i dvojica KLINACA (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2017, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda igra meč DECENIJE, starteri su i dvojica KLINACA (SASTAVI)

Meč će početi u 18.30, kao i svi ostali u poslednjem kolu plej-ofa.

Na stadionu "Rajko Mitić" biće odigrana poslednja ovosezonska takmičarka utakmica. U meču 37. kola Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Radnički. Ekipa Boška Đurovskog ima imperativ pobede, pošto je u konkurenciji za titulu ostavlja samo trijumf nad timom Milana Rastavca. Ali to nije sve, pošto je neophodno i da Partizan u Humskoj izgubi od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mladosti.

Za napad na Nišlije, Đurovski je izabrao sledeće startere: Kahriman, Petković, Le Talek, Luković, Anđelković, Donald, Ristić, Plavšić, Adžić, Vučićević i Boaći. Ono što upada u oči u meču decenije (kako su ga nazvali navijači) je da su među početnih 11 Luka Adžić i Vanja Vučićević.

Startna postava #fkcz: Kahriman, Petković, Le Talek, Luković, Anđelković, Donald, Ristić, Plavšić, Adžić, Vučićević, Boaći. #czvrni

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) May 21, 2017

Na drugoj strani, Radnički u meč ulazi sa petog mesta, i postoji mogućnost za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, što sa sobom povlači i priče o evrolicencama. Međutim, o tome će se više znati tek posle završetka sezone. Početna postava Radničkog izgleda ovako: Zogović, Petrović, Bulatović, Živković, Stanković, Arsić, Tomić, Stojanović, Jovanović, Travančić, Kojić.

Sudija je Ilija Brdar, a meč će početi u 18.30, kao i svi ostali, u poslednjem kolu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.