Zvezda i Nastić sporazumno raskinuli ugovor!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2016, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Nastić sporazumno raskinuli ugovor!

Košarkaški klub Crvena zvezda raskinula je sporazumno ugovor sa centrom Stefanom Nastićem.

Razlog za prekid saradnje su porodični razlozi Stefana Nastića, koji je tim povodom već otputovao u Severnu Ameriku.

Stefan Nastić je u Crvenu zvezdu stigao prošlog leta, kao centar koji je završio jedan od najprestižniih koledža u SAD, Stenford, a nakon sjajne sezone u kojoj je ubacivao 13 poena uz skoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 7 skokova, i igranja za Sakramento Kingse u Letnjoj NBA ligi, stigao je u Beograd, kao mladi reprezentativac Srbije za koju je nastupao na Mediteranskim igrama 2013.godine:

Zanimljivo je da je na početku sezone igrao odlično, bio je odlična zamena Maiku Cirbesu koji se oporavljao od povrede, a imao je i prednost u odnosu na Skorcijanitisa. Međutim, posle nekoliko utakmice je ispao iz tima.

- Želim momcima i mojim dojučerašnjim saigračima puno sreće do kraja ove, i u predstojećim sezonama.

Printskrin: Youtube/Sacramento Kings

- Vreme u Crvenoj zvezdi pamtiću kao veliko iskustvo za mene, žao mi je što nisam bio u prilici da ostavim veći trag, ali nažalost, isprečile su se neke druge, porodične stvari koje moram da rešim. Puno sreće mojoj Crvenoj zvezdi! - rekao je Nastić.

Stefan Nastić je u ABA ligi u meču 4.kola ubacio 16 poena protiv ekipe Tajfuna, a prosečno je ubacivao 7 poena uz 2 skoka, tokom učešća u regionalnom takmičenju.

Klub se ovim putem zahvaljuje Stefanu Nastiću, na svemu što je pružao u crveno-belom dresu u ovoj sezoni, i želi mu puno sreće u nastavku profesionalne karijere.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.