Zvezda i Cedevita Olimpija dobili novi termin

Izvor: B92, 30.Mar.2023, 18:42

Zvezda i Cedevita Olimpija dobili novi termin

ABA liga objavila je na zvaničnom sajtu kada će se odigrati odložena utakmica regionalnog takmičenja između Cedevita Olimpije i Crvene zvezde.

Kao što smo već pisali, Zvezda i Cedevita Olimpija trebalo je da odloženi meč trećeg kola ABA lige igraju 22. aprila, ali je meč ponovo odložen.

Utakmica koja je prošlog vikenda odložena na zahtev Crvene zvezde (u Baru sa Mornarom) odigraće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se 20.aprila, tako da je meč u Ljubljani morao biti pomeren.

Novi termin je 24. april, a utakmica će početi u 18 časova.

Poslednje kolo se igra 26. aprila tako da više neće biti pomeranja to je sigurno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POZNATO KADA ĆE SE ODIGRATI ODLOŽEN MEČ ZVEZDE I CEDEVITE: ABA liga odredila novi termin!

Izvor: HotSport.rs, 30.Mar.2023

Gust raspored. ABA liga objavila je na zvaničnom sajtu kada će se odigrati odložena utakmica regionalnog takmičenja između Cedevita Olimpije i Crvene zvezde. Oni su trebali da igraju 22. aprila kada je utakmcca odložena. Prošlog vikedna meč između ‘Crveno–belih’ I Mornara je nije odigran...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.