Zvezda i Boaći – ostala je još jedna „sitnica“

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2018, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Boaći – ostala je još jedna „sitnica“

Transfer blizu realizacije.

Crvena zvezda želi, Ričmond Boaći želi! To su dve najvažnije stavke pri realizaciji senzacionalnog povratka napadača iz Gane u redove šampiona Srbije.

Međutim, da bi došlo do realizacije pozajmice iz Đangsu Suninga potrebno je da ljubimac Delija povuče još jedan važan potez – da se odrekne dela godišnje plate, kako bi Zvezda postigla konačan dogovor sa Kinezima.

Boaćijeva godišnja plata je 2,2 miliona evra, Đangsu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi ga pustio na pozajmicu i da mu plaća polovinu od te sume u narednih 12 meseci, ali bi i vešti golgeter trebalo da se odrekne još nekog dela godišnje plate.

U svakom slučaju, vrlo brzo biće poznato hoće li se Boaći posle samo šest meseci vratiti na „;Marakanu“.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.