Izvor: RTS, 21.Okt.2021, 07:34

Zvezda evropsku kampanju nastavlja u Danskoj protiv Mitjilanda

Fudbaleri Crvene zvezde od 18.45 gostuju u Danskoj kod ekipe Mitjilanda u meču trećeg kola grupne faze Lige Evrope. Direktan prenos meča je na Prvom programu RTS-a, strim na RTS planeti, a tok i snimci golova na našem portalu.
Iako još uvek desetkovana, Crvena zvezda će pokušati da ostvari novi uspeh u grupnoj fazi evropskog takmičenja.

Izabranici Dejana Stankovića >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u prva dva kola imaju isto toliko pobeda, pa zauzimaju prvo mesto na tabeli Grupe f.
Šampion Srbije neće moći da računa na nekoliko fudbalera, od kojih se najviše ističu Katai, Pavkov i Živković. 
"S obzirom na godine, dosta smo iskusniji i stariji od ekipe iz Danske i sigurno da naši igrači imaju dosta mečeva ovakvog tipa u nogama. Susrećemo se sa ozbiljnim kadrovskim problemima ponovo, gde smo bez Pavkova, Kataija i Živkovića. Dioni će putovati sa nama, ali on ima samo jedan trening ove nedelje sa timom."
Ipak, kadrovskih problema imaju i Danci, koji ne mogu da računaju na najboljeg strelca i startnog štopera.
Najbolji strelac Mitjilanda Žunior Brumado neće igrati zbog povrede skočnog zgloba, dok će štoper Žuninjo odraditi suspenziju zbog crvenog kartona zarađenog protiv Brage.
"Nama je cilj da "prezimimo" u Evropi. Za sada sve zavisi od nas, dobro je kad ne moraš da gledaš drugog, već samo sebe. Ne moram da pratim "lajv skor", i nadam se da će tako i ostati. Želimo da se vratimo iz Danske sa pozitivnim rezultatom", izjavio je Stanković.
Izraelski arbitar Roj Rajnšrajber biće glavni sudija utakmice.
Rajnšrajber je sudio meč Azerbejdžan - Srbija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru, a 2017. godine bio glavni arbitar u meču kvalifikacija za Ligu šampiona Budućnost - Partizan. 
Utakmica između Mitjilanda i Crvene zvezde igra se od 18.45, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan odmerava snage sa Gentom

Izvor: RTS, 21.Okt.2021

Fudbaleri Partizana od 21.00 čas dočekuju belgijski Gent u meču trećeg kola grupne faze Lige konferencija. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim na RTS Planeti, a tok meča i snimci golova na našem portalu. . Izabranici Aleksandra Stanojevića žele da nastave...

Nastavak na RTS...

GDE GLEDATI ZVEZDU I PARTIZAN: Uz beogradske ‘večite’ rivale će moći da bude cela Srbija, na putu do novih pobeda u Evropi!

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2021

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana danas igraju utakmice trećeg kola grupne faze Lige Evrope, odnosno Lige konferencija.. The post GDE GLEDATI ZVEZDU I PARTIZAN: Uz beogradske ‘večite’ rivale će moći da bude cela Srbija, na putu do novih pobeda u Evropi! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Zvezda ispustila pobedu u Danskoj, vraća se u Beograd kao prvoplasirana

Izvor: RTS, 21.Okt.2021

. Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u Danskoj kod ekipe Mitjilanda u meču trećeg kola grupne faze Lige Evrope. Direktan prenos meča je na Prvom programu RTS-a, strim na RTS planeti, a tok i snimci golova na našem portalu.

Nastavak na RTS...

Zvezda i dalje bez poraza, bod u Danskoj dovoljan za prvo mesto

Izvor: RTS, 21.Okt.2021

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su u Danskoj sa Mitjilandom 1:1 u meču trećeg kola grupne faze Lige Evrope. . Zvezda je otišla u Dansku sa ciljem da ne izgubi, što je i ispunila, ali je bila na korak od velike pobede. ..Posle sporijeg početka, Danci su uspostavili...

Nastavak na RTS...

Mitjiland postavio mnoga pitanja na koja Crvena zvezda nije imala odgovor

Izvor: RTS, 21.Okt.2021

Mitjiland je bio bolji rival od Crvene zvezde u, verovatno, devet ili deset od ukupno 11 osnovnih standardnih fudbalskih situacija. I pored toga, što je omaž kvalitetu igračkog kadra i, verovatno, dobroj energiji koja postoji unutar ekipe i stručnog štaba, stigla je do važnog boda. U nastavku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.