Zvezda drugu godinu zaredom u Ligi šampiona

Izvor: Beta, 27.Avg.2019, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda drugu godinu zaredom u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se, drugu godinu zaredom, u grupnu fazu Lige šampiona pošto su večeras u Beogradu odigrali nerešeno s Jang Bojsom 1:1 u revanš meču baraža.Prvi meč, odigran pre nedelju dana u Bernu, završen je 2:2, tako da je večerašnji remi bio više nego dovoljan crveno-belima da ponove prošlogodišnji uspeh.Zvezda je povela u 60. minutu golom Alekse Vukanovića, a Jang Bojs je izjednačio autogolom El Fardua Bena u 82. minutu.Nakon izjednačujućeg gola švajcarskog šampiona bilo je napeto na terenu, Jang Bojs je pokušavao dugačkim loptama, a Ben je propustio veliku šansu da se iskupi pošto je njegov udarac u situaciji jedan na jedan odbranio golman gostujućeg tima. Utakmica je odigrana u sjajnoj atmosferi, pred prepunim tribinama stadiona "Rajko Mitić".Žreb za grupnu fazu Lige šampiona zakazan je za četvrtak od 18.00.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skener B92: Vukanović heroj, Borjan čuvar - Marakana ostala neosvojiva!

Izvor: B92, 27.Avg.2019

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se drugu godinu zaredom u grupnu fazu Lige šampiona...Izabranici Vladana Milojevića eliminisali su Jang Bojs, nakon što je meč u Beogradu završen rezultatom 1:1...Zvezda je odigrala defanzivno odličnu utakmicu, gol je primila posle autogola, ali on nike bio...

Nastavak na B92...

KRAJ: Crvena zvezda - Jang Bojs 1:1 (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 27.Avg.2019

Drugi put zaredom fudbaleri Crvene zvezde učestvovaće u Ligi šampiona pošto su u izvanrednoj atmosferi na "Marakani" u revanšu plej-ofa odigrali 1:1 protiv Jang Bojsa Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se, drugu godinu zaredom, u grupnu fazu Lige šampiona pošto su večeras...

Nastavak na Večernje novosti...

Vukanović: Hvala navijačima na podršci

Izvor: RTS, 28.Avg.2019, 08:38

. Strelac jedinog gola za Crvenu zvezdu na sinoćnom meču Aleksa Vukanović nije krio zadovoljstvo posle plasmana u grupnu fazu Lige šampiona. U izjavama posle meča posebno je istakao veliku podršku publike koju je tim imao tokom celog meča.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.