Izvor: Blic, 20.Nov.2009, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dovela pleja Klipersa, uskoro stiže i centar

Nekadašnji košarkaš LA Klipersa Majk Tejlor potpisao je danas ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja sezone, rečeno je u beogradskom klubu.



Finansijski detalji ugovora s plejmejkerom nisu objavljeni, a Zvezda bi uskoro trebalo da dovede i jednog centra, ali u klubu ne žele da otkrivaju o kome se radi.

Tejlor ima 23 godine i proveo je sezonu u LA Klipersima, gde je odigrao 51 utakmicu sa prosekom od 5,7 poena i 2,1 asistencijom po meču. Rekord mu je bio 35 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poena protiv Njujorka. Iako je visok samo 183 centimetra, bio je ljubimac navijača zbog spektakularnih zakucavanja.

Mada Zvezda od kraja prošle sezone kuburi sa novcem, kao i ostali klubovi u zemlji, dolazak NBA igrača ipak nije preveliki izdatak za klub.

"Finansijska situacija nije sjajna, normalno. Ali, uvek je cilj da se nađu dobri igrači na svim pozicijama. Tejlor je sigurno igrač koji se i finansijski i sportski i na svaki drugi način uklapa u tim", rekao je Beti portparol kluba Miloš Milićević.

Zvezda sutra dočekuje zagrebačku Cibonu u Jadranskoj ligi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.