Izvor: MozzartSport.com, 06.Jun.2021, 00:46

Zvezda dobila prvo pojačanje za novu sezonu

Stefan Pješivac oblači crveno-belu kapicu

Ambiciozni Novi Beograd najavio je stvaranje moćnog tima za iduću sezonu kako bi parirao najmoćnijim klubovima Starog kontinenta i bio konkurentan kako za domaće trofeje, tako i za evropske. Radnički iz Kragujevca osvojio je prvu titulu prvaka Srbije i sasvim sigurno neće sedeti srkrštenih ruku rukovdstvo Šumadinaca tokom leta, a prva je krenula da se pojačava Crvena zvezde.

Crveno-beli će u narednoj sezoni biti jači >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za Stefana Pječivca, reprezentativca Crne Gore, koji je prethodnih sezona nosio kapicu nemačkog Špandaua, javljaju vaterpolo vesti. Nekadašnji igrač Jadrana iz Herceg Novog dogovorio je saradnju sa crveno-belima, koji su ove sezone osvojili Kup Srbije i igrali su u polufinalu plej-ofa Superlige, kao i polufinalu LEN Kupa Evrope.

Crnogorski reprezenativac će ubrzo staviti paraf na ugovor sa Crvenom zvezdom, jasno je da i crveno-beli ulaze sa velikim ambicijama u novu sezonu i da ne žele da ostanu ju senci Novog Beograda i Radničkog, kojima se predviđaju veliki dometi na međunarodnoj sceni.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.