Zvezda čuva tim – Simanić produžio ugovor do 2021. godine

Izvor: RTS, 26.Jun.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda čuva tim – Simanić produžio ugovor do 2021. godine

Mladi košarkaš Crvene zvezde Boriša Simanić produžio je ugovor sa klubom do 2021. godine.
Talentovani krilni centar je odlučio da potpiše godinu dana dužu saradnju u odnosu na prethodnu i još najmanje dve sezone provede na Malom Kalemegdanu.

Simanić je u Zvezdu stigao iz Ljubovije 2013, sa juniorskim timom bio je prvak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Evrope godinu dana kasnije, a potom igrao i finale istog takmićenja 2016. kada je proglašen za MVP-ija turnira, pre nego što je seniorsko iskustvo poćeo da skuplja u FMP-u iz Železnika.
Punu afirmaciju stekao je u tek završenoj sezoni u dresu Zvezde i bio važan deo tima koji je osvojio titule prvaka ABA lige i Srbije, uz trofej Superkupa na Jadranu.
Simanić je četvrti igrač Zvezde koji je nedavno produžio ugovor, posle Bilija Berona, Branka Lazića i Filipa Čovića.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.