Zvezda čeka TSC: Zanimljiva, ali i teška utakmica

Izvor: Mondo, 20.Nov.2018, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda čeka TSC: Zanimljiva, ali i teška utakmica

Trener crveno-belih Vladan Milojević kaže da se njegov tim odmorio pred poslednji meč osmine finala Kupa Srbije, takmičenje u kojem imaju najviše ambicije

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Crvenu zvezdu u sredu očekuje nastavak takmičenja u Kupu Srbije. U osmini finala će na svom terenu ugostiti ekipu TSC iz Bačke Topole.

Vladan Milojević kaže da njegov tim i u tom takmičenju ima najviše ambicije.

"Ulazimo u završni deo polusezone. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Predstoji nam osam utakmica u dvadesetak dana. Iskoristili smo pauzu da se odmorimo, ali i kako bi smo radili na pripremi za dolazeće izazove. Želja nam je da dođemo do završnice takmičenja. Rival je dobra ekipa, sa visokim ambicijama, jedan od favorita u Prvoj ligi. Bez dileme nas očekuje zanimljiva, ali i teška utakmica", rekao je trener Zvede i pozvao navijače da ih podrže i u nacionalnom kupu.

Crveno-belima to će biti 30. meč od početka sezone.

"Promena vremenskih uslova donela je i neugodnije uslove za igru, teške terene… Pregršt je faktora koji utiču na sastavljanje tima, primorani smo na rotacije. Ponavljam igračima da moraju da budu u potpunosti spremni i fokusirani na utakmice, jer svaka sa sobom donosi određeni rizik. Zdravstveni problemi imaju uticaja, ali se nadam da ću uskoro imati sve igrače na raspolaganju", dodao je strateg crveno-belih.

On je naveo da je zbog gustog rasporeda ekipa izložena teškim naporima, ali ne traži izgovore.

"Dueli Lige šampiona su znatno zahtevniji, iziskuju više trčanja i napora, rivali su na višem nivou i to je teško dočarati na treningu. Upravo zahtevnost internacionalnih mečeva manifestovala se na povrede. Igramo sreda-nedelja, ne želim da kukam, drago mi je da je tako jer volim utakmice, ali su napori veoma visoki. Ne treba zaboraviti da imamo i reprezentativce koji su izloženi dodatnim naporima. Nekad smo za celu sezonu igrali oko 36-37 utakmica koliko ćemo sad odigrati za polusezonu", naveo je Milojević.

Meč Crvena zvezda - TSC igra se u sredu od 15 časova na stadionu Rajko Mitić i pobednik tog duela daće poslednjeg učesnika četvrtfinala Kupa Srbije.

Ranije su plasman u četvrtfinale obezbedili Radnički Niš, Partizan, Spartak, Vojvodina, Napredak, Mladost i Radnik.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.