Zvezda časti navijače za veliki derbi!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda časti navijače za veliki derbi!

Očekuje se velika podrška domaće publike.

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da časti navijače, pa je snizio cene ulaznica za meč 22. kola Superlige Srbije protiv Vojvodine. Meč je zakazan za subotu 22. februar, sa početkom u 18 časova.

Izabranike Dejana Stankovića očekuje duel protiv trećeplasirane Vojvodine koji se igra u subotu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić", što će biti njegov prvi meč na klupi Crvene zvezde na domaćem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << terenu.

U prvom meču između dva tima u ovoj sezoni, Zvezda je slavila u Novom Sadu sa 2:1.

Ulaznice se mogu kupiti od danas i na sajtu iticket.rs, a od sutra i na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" od 11 do 18 časova, kao i na dan utakmice od 11 pa sve do početka meča.

Cene karata su:

Sever: 200;

Istok: 300;

Zapad: 500;

VIP Zapad: 1000.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdin vezista jedva čeka okršaj sa bivšim klubom: "Očekujem pun sever!"

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020

"Crveno-bele" očekuje susret sa Vojvodinom...Crvenu zvezdu narednog vikenda očekuje veliki izazov, u Ljutice Bogdana stiže ekipa Vojvodine pa navijači s pravom željno iščekuju derbi 22. kola Superlige Srbije...Meč počinje u subotu od 18 časova, a bivši kapiten Vojvodine, sada član Zvezde...

Nastavak na Sportske.net...

ĐORĐE PETROVIĆ PRED DERBI SA RADNIČKIM: Izvukli smo pouke iz meča sa Zvezdom, svaki bod nam je bitan!

Izvor: Kurir, 19.Feb.2020

Čukarički je arhivirao prvu utakmicu u 2020. godini, Brđani su na svom terenu izgubili meč u domaćim takmičenjima posle više od godinu dana. Tri boda sa Banovog brda odnela je Crvena zvezda, a u Čukaričkom se sada okreću narednim izazovima. Prvi u nizu je gostovanje Radničkom u Nišu (subota,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.