Izvor: MozzartSport.com, 18.Feb.2021, 21:25

Zvezda bez Milunovića na San Siru

Štoper dobio žuti karton za suspenziju

Biće Crvena zvezda oslabljena u revanšu protiv Milana na San Siru.

Žuti karton koji je Nemanja Milunović dobio u 54. minutu je bio parni, koji donosi suspenziju, tako da njega neće biti u sastavu srpskog šampiona naredne nedelje u Italiji.

Biće to veliki hendikep za tim Dejana Stankovića, jer je Milunović bio najbolji defanzivac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << crveno-belih u dosadašnjem delu evropske sezone, pa i protiv Milana je odigrao sasvim solidnu utakmicu.

Izostanak komandanta odbrane doneće novu glavobolju Stankoviću, jer je zbog povrede metatarzalne kosti ispao iz tima na duži period mladi Strahinja Eraković, još jedan centralni defanzivac.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.