Zvezda bez Jovića i Lazića protiv Solnoka

Izvor: RTS, 31.Jan.2015, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bez Jovića i Lazića protiv Solnoka

Ostvaren je prvi trijum u Top 16 fazi Evrolige, pred crveno-belima je novi izazov u reginonalnoj ligi. U Pionir dolazi ekipa Solnoka. Meč je na programu u nedelju od 19 časova. Trener Radonjić najavljuje pohod na 20. trijumnf u ovom takmičenju. Crveno-beli bez Stefana Jovića i Branka Lazića protiv Solnoka.

Trener >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvene zvezde Dejan Radonjić nada se da će njegova ekipa, i posle emotivnog pražnjenja i pobede nad Albom u Evroligi, nastaviti sa pobedama u Jadranskoj ligi.
"Posle pražnjenja i prve pobede u Top 16 fazi protiv Albe dolazi nam Solnok. To je tim koji napravio dosta promena u odnosu na prvi duel. Imaju najbolji rezulultat od kako se takmiče u ligi, možda su mogli da imaju i neku pobedu više", rekao je Radonjić i dodao da očekuje da će protivnik igrati rasterećeno.
Zvezda u nedelju dočekuje Solnok u 20. kolu Jadranske lige, a crveno-beli su lideri na tabeli regionalnog takmičenja sa svih 19 pobeda, dok je mađarska ekipa na osmom mestu sa skorom od devet pobeda i 10 poraza.
"Posle meča s Albom prirodno je da se očekuje da to pražnjenje donese nove situacije. Ovog puta je jasno da Stefan Jović neće biti u timu (zbog laške povrede), nadam se da će biti spreman za Žalgiris", kazao je Radonjić. Trener Zvezde je naveo da protiv Solnoka u timu neće biti ni Branka Lazića, koji je juče imao temperaturu.
"Svi ostali moraju da daju svoj doprinos kako bismo nastvili u dobrom ritmu i slavili pred našim navijačima", rekao je Radonjić i dodao da se nada da će Pionir biti pun bez obzira "što nije atraktivan protivnik".
"Solnok je napravio dosta promena u odnosu na prvi duel. Ove sezone imaju odličan rezultat, možda su mogli koju pobedu više da zabeleže. Imaju kvalitet i iskustvo, očekujem da dođu rasterećeni i pokažu kvalilet koji poseduju", rekao je on.
 
Meč 20. kola Jadranske lige između Zvezde i Solnoka igra se u nedelju u Pioniru od 19.00.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda oslabljena, hoće li ''Delije'' poslušati Radonjića?

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2015

Posle sjajne partije protiv Albe i prvog trijumfa u Top 16 fazi Evrolige, Crvena zvezda Telekom se okreće nastavku serije pobeda u ABA ligi. Trijumf nad Solnokom bio bi 20. jubilarni, ali će crveno-beli biti oslabljeni u tom meču. Ipak, uz pun ''Pionir'' sve je mnogo lakše..

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda protiv Solnoka bez Lazića i Jovića juri nastavak trijumfalne serije

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jan.2015

Jović je povredio leđa protiv Albe u Evroligi, dok Lazić ima povišenu temperaturu, pa neće učestvovati u pohodu na 20. uzastopnu pobedu u regionalnom takmičenju..Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da očekuje pobedu protiv Solnoka, iako će crveno-beli ekipu iz Mađarske...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.