Zvezda - UEFA skratila spisak rivala, ovo su mogući rivali!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - UEFA skratila spisak rivala, ovo su mogući rivali!

Kao što se očekivalo UEFA žreb podelila u grupe, ko su potencijalni rivali srpskog šampiona?

Ovo je spisak:

Norčeping iz Švedske, Krusejders Severna Irska, Dandalk  Republika Irska, SJK finski šampion, i pobednik jednog od duela iz prve runde u kome će igrati timovi   poput TNS iz Velsa, La Valete, Flore iz Estonije i Santa Kolome iz Andore. Po koeficijentu oni su favoriti u odnosu na prvaka Farskih Ostrva (B36), Alaškert iz Jermenije, Tre Pene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz San Marina i Linkoln sa Gibraltara.

Jasno da je švedski Norčeping najteži rival, finski šampion je slabiji nego prošle sezone, što se tiče amaterskih timova iz Irske odnosno Republike Irske to su dobre opcije.

Tereni na ostrvu su regularni, nije ni vrućina, pomenuti timovi su ipak mnogo slabiji od profesionalaca.

Kada je u pitanju eventualni rival iz grupe timova koji počinju od prve runde, svejedno je, osim ako ne prođe Alaškert iz Jermenije koji je slab, ali Zvezda želi da izbegne daleki put u bivšu sovjetsku republiku.

Ostali su zaista Liliputanci, sa izuzetkom estonske Flore, ali tim sa Baltika realno nije neka pretnja...

Uz Zvezdu u povlašćenom šeširu ove "grupe" su Seltik), BATE Borisov, Kopenhagen (DEN), Rozenborg i islandski  Hafnarfjordur.

Žreb je u podne, budite tu...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sužen izbor Zvezdinih rivala: Norčeping, Krusejders, SJK...

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2016

Crveno-beli izbegli predstavnika Izraela..Crvena zvezda je dobro prošla. Evropska kuća fudbala napravila je podgrupe i suzila izbor Zvezdinih potencijalnih rivala u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona...Zvezdi ulazak u Ligu šampiona donosi ozbiljan novac, a može i vama!..Srpski šampion je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.