Zvezda - Pojačanja stižu, kako izbeći dugovanja igračima?

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2016, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Pojačanja stižu, kako izbeći dugovanja igračima?

Crvena zvezda je juče promovisala još jedno pojačanje iz inostranstva, Kostarikanca Džona Ruiza, a narednih dana očekuje se i toliko najavljivani Gelor Kanga. Neko, ipak, mora i da ode da bi Zvezda ostvarila svoj letnji plan.

Spisak Zvezdinih pojačanja sve je duži, a posle Adama Mičela, Tomasa Fibela, Stefana Miloševića, ugovor sa crveno-belima juče je potpisao i napadač Džon Ruiz iz Kostarike.

On bi, svakako, trebalo da predstavlja veliko pojačanje za srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šampiona, koji i dalje pokušava da završi posao oko transfera Gelora Kange iz Rostova i Milana Mitrovića iz Mersina, a pominje se i Argentinac Pablo Muče.

S obzirom na ranije najave iz Zvezde da se neće libiti da ''odreše kesu'' za kvalitetnog fudbalera sa kojim bi bio ostvaren evropski uspeh, a samim tim i znatno veća zarada nego do sada, klub sa Marakane će ipak morati da se odrekne usluga jednog od najboljih igrača iz protekle sezone, Luisa Ibanjeza.

On je praktično već na pragu Trabzona, koji je ponudio 1,5 miliona evra, ali povoljna okolnost je što bi popularni Lućo trebalo da ostane u Zvezdi do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona.

Naravno, ljudima u Zvezdi je u ovom trenutku najvažnije da se igračima ne duguje i da oni budu maksimalno usredsređeni na teren. I Ibanjezov transfer bi trebalo da doprinese tome.

Na tu temu je juče govorio i poslovni direktor Stefan Pantović, tokom predstavljanja Ruiza.



''Pokušavamo da i ovo pitanje rešimo kako se ne bi došlo u situaciju da se duguje igračima. Smatram da smo na dobrom putu'',
poručio je Pantović.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ruiz se priključio Zvezdinom timu, evo ko ga je prvi dočekao! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2016

Posle jučerašnje promocije na Marakani, Kostarikanac Džon Ruiz se priklljučio Zvezdinoj ekspediciji na pripremama u Termama Čatež. Imao je šta da gleda tokom putovanja u Sloveniju....Trener Crvene zvezde Miodrag Božović od juče na raspolaganju ima još jednog kvalitetnog napadača. To je Kostarikanac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.