Zvezda - Da li će još neko otići osim Tomića?

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Da li će još neko otići osim Tomića?

I taj odgovor je danas stigao.

Odmah posle poraza Crvene zvezde od Krke u Novom Mestu, sada već bivši trener Milan Tomić je najavio donošenje određenih odluka, što su mnogi protumačili i kao potencijalni rastanak sa pojedinim igračima.

Umesto toga, epilog je Tomićeva ostavka i njegov današnji rastanak sa Crvenom zvezdom, a kako sada stoje stvari, o promenama u igračkom kadru se za sada ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << razmišlja, što je i istakao predsednik kluba Nebojša Čović na današnjoj konferenciji za novinare.

''Nisam razmišljao o otkazima igrača, mislim da je selekcija dobra. Ništa ne mogu da isključim, s obzirom da dobro sarađujemo sa FMP-om, a tamo dobro napreduju igrači, čak i oni koje su digli drugi klubovi pa onda tresnuli na zemlju. Imamo dobru saradnju sa Tamišem, OKK Beogradom…







Imamo zdravstveni problem sa Derikom Braunom, kao što znate i sa Ognjenom Kuzmićem, nadam se da će on biti dobro za 15 do 20 dana. Bilo je problema sa Gistom, Perperogluom… Nadam se da ćemo biti što kompletniji sa Barselonom'', istakao je Čović, a prenosi Zvezdin klupski sajt.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čović otvoreno! Tomić otišao, pretpostavljate ko je sledeći?

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2019

Nebojša Čović govorio o budućem treneru ali i ne tako dobroj situaciji što se tiče rezultata...Crvenu zvezdu mts ne bole porazi u Evroligi jer, kako kaže predsednik ovog kluba, ekipa se nije obrukala u mečevima najelitnijeg takmičenja u Evropi...Ipak, bole porazi od Budućnosti i Krke i oni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.