Zverev o saradnji sa Bekerom: Šansa je uvek tu

Izvor: B92, 17.Feb.2024, 16:15

Zverev o saradnji sa Bekerom: Šansa je uvek tu

Aleksander Zverev je otvoren za saradnju sa nekada prvim reketom sveta, Borisom Bekerom.

Nemački teniser je nedavno za agenciju DPA pričao o mogućnosti da njih dvojica obnove saradnju, pošto je Bori rešio da prekine saradnju sa Holgerom Runeom.

Zverev, koji je u Australiji na prvom grend slemu sezons stigao do četvrtfinala, jasno je poručio Bekeru da je spreman da sarađuje.

"Šansa je uvek tu, uvek je i bila otvorena ta mogućnost", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zverev.

Ipak, teniser iz Hamburga je podvukao da će jedna stvar morati da se ispuni, a Beker to trenutno nije u mogućnosti, da putuje sa njim na najveće turnire.

Poznato je da Beker ima problem zbog toga što zbog boravka u zatvoru, neko vreme ne može da uđe u Veliku Britaniju.

Nije ga bilo sa Runeom u Melburnu, a u Englesku neće moći pre oktobra, tako da otpada mogućnost da bude i na Vimbldonu.

"Ako razmišljate da dovedete nekog kao što je Boris, to je da biste osvajali najveće turnire. Trener mora da bude tu na velikim turnirima", dodao je Zverev.

Uveren je da bi mogao da proifitira od saradnje sa trostrukim šampionom Vimbldona.

"Važno je da shvatite kako ti veliki igrači razmišljaju i kako su se oni ponašali u nekim situacijama kao igrači, to može da vam pomogne. Uvek možete da naučite nešto novo. Neću da budem tvrdoglav, pa da kažem da znam sve", zaključio je Zverev.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.