Zvanično saopštenje Boke: Otkažite utakmicu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično saopštenje Boke: "Otkažite utakmicu!" (foto)

Kako stoje stvari, ni večeras ništa od "Superklasika".

Napad na autobus Boke, pa naredi na ulicama oko stadiona "Monumental" u Buenos Ajresu, juče su doveli do toga da revanš meč finala Kopa Libertadores bude pomeren za večeras od 21h po srednjoevropskom vremenu.

Ipak, veliko je pitanje da li će se i večeras "Superklasiko" odigrati, najpre su se pojavile informacije da su fudbaleri Boke pali na doping testu, a sada se i klub sa "Bombonjere" oglasio zvaničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << saopštenjem.

Naime, oni traže da se i večerašnji termin otkaže, jer smatraju da bezbednosni uslovi nisu zadovoljeni.

Oni su predali zvaničan zahtev Konmebolu da se utakmica otkaže, kako bi se igrala u bezbednim uslovima, kao što je dogovorom između predsednika južnoameričkih klubova ustanovljeno.

Comunicado de prensa | El Club Atlético Boca Juniors realizó este domingo una presentación formal ante la Conmebol para solicitar que la final de la Copa Libertadores se juegue en condiciones de igualdad, tal como se firmó ayer en el Estadio Monumental. 👉 https://t.co/Ym4UTeFlxy pic.twitter.com/s2KGK86zPi

— Boca Jrs. Oficial 🏆🏆 (@BocaJrsOficial) 25. новембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVANIČNO: Odloženo! Ali će se igrati...

Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2018

Ništa ni večeras od Superklasika! Revanš meč Kopa Libertadores između River Plejta i Boke Juniors koji je trebalo da se igra sinoć, pa je odložen za večeras, opet je odložen. To je i zvanično potvrdio Alehandro Domingez, čelnik južnoameričke fudbalske federecije (KONMEBOL). On je na vanrednoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.