Zvanično - novi potpis na Etihadu, Pep blista!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - novi potpis na Etihadu, Pep blista!

Pozicija desnog beka je rešena na duže staze.

Mančester siti je obavio veliki posao danas pošto je svoj ugovor produžio Kajl Voker.

Desni bek je jedan od ključnih figura u odbrani "Građana" koji su u nedavno završenoj sezoni osvojili sve trofeje u Engleskoj, pa je Pep Gvardiola želeo da se osigura tako što će ga blindirati do 2024. godine.

Reprezentativac Engleske je u Mančester stigao iz Totenhema na leto 2017. godine, a do sada je upisao tačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 100 utakmica u dresu Sitija.

"Igranje u Sitiju mi najviše znači, ovo je bila laka odluka i oduševljen sam zbog toga", istakao je Voker prilikom potpisivanja novog ugovora.

Another 5️⃣ years of this guy 🙌 pic.twitter.com/duIGTUNDWf

— Manchester City (@ManCity) 19. јун 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ODLUKA JE BILA LAKA: Voker produžio ugovor sa Sitijem na još dve godine

Izvor: Kurir, 20.Jun.2019, 11:31

Fudbaler Mančester sitija Kajl Voker produžio je ugovor na još dve godine, pa će u tom klubu ostati do kraja sezone 2023/2024.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.