Zvanično, Zvezdino dete pojačalo Radnički!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2020, 11:59

Zvanično, Zvezdino dete pojačalo Radnički!

Nišlije dovele mladog fudbalera.

Desni bek Aleksandar Kostić novi je fudbaler Radničkog iz Niša, saopštio je danas taj klub.

Kostić je ponikao je u Omladinskoj školi Crvene zvezde, a prethodne sezone bio je jedan od važnijih šrafova u redovima Bačke.

"Zadovoljstvo mi je što sam došao u ovakav klub. Sigurno je da je Radnički jedan od najvećih klubova u Srbiji. Očekivanja su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ista kao i kluba, želim da zajedno izborimo mesto u kvalifikacijama za evropsko takmičenje", rekao je Kostić.

Novajlija u dresu Radničkog prošao je sve reprezentativne selekcije Srbije do U19.

"U slučaju dobrih igara u Radničkom, verujem da taj trend mogu da nastavim. Klub je iza mene, da mi pomogne, ali zavisi kako ću da odigram sezonu", rekao je on.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iskusni Stojanović ostaje u "Želji"

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jul.2020

Bivši reprezentativac, učesnik Svetskog i Evropskog prvenstva, sa decenijskim stažom u Ligi šampiona Aleksandar Stojanović produžio je vernost Rukometnom klubu Železničar iz Niša. Iskusni desni bek nosiće dres niškog kluba još jednu sezonu, a pripreme za novu takmičarsku godinu bi trebalo...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.