Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2021, 21:41

Zvanično: Vuk Rašović preuzeo bivši klub Slavoljuba Muslina

U pitanju je Al Fajha, a ugovor je potpisan do 2023. godine

Bivši fudbaler i trener Partizana, Vuk Rašović, pronašao je novi angažman. Kako je zvanično objavljeno, Rašović je seo na klupu Al Fajhe iz Saudijske Arabije i potpisao je ugovor do 2023. godine.

Na zvaničnom sajtu ovog kluba koji se takmiči u drugoj ligi Saudijske Arabije zvanično je objavljeno da su odrađene >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sve procedure oko potpisa Rašovića.

Pohvalio se ovaj klub dovođenjem trenera koji iza sebe ima rad u brojnim klubovima, od Teleoptika, Partizana, Dinama iz Minska, Napretka iz Kruševca, a radio je i u Al Fajseli, Al Dafri i Al Vahdi prošle sezone odakle je otišao u martu.

Zanimljivo je da je krajem 2018. i početkom 2019. godine u ovom klubu radio Slavoljub Muslin.

Podsećanja radi, nekadašnji strateg Partizana dobio je najbolju potvrdu za uloženi rad i trud od dolaska na klupu Al Fajsalija iz Harmaha.

Očigledno je ostavio dobar utisak na ljubitelje fudbala i fudbalske radnike u Saudijskoj Arabiji, pa je u Al Fajhi našao novi angažman.

Evo kako mu je novi klub poželeo dobrodošlicu...

📽️|🇷🇸

رحّبوا معنا بمدرب #الفيحاء الجديد 🤩#مع_الفيحاء pic.twitter.com/oOmGcAaAIo

#Welcome_Rasovic#مع_الفيحاء #الفيحاء pic.twitter.com/SdWl1VyuvZ

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

VELIKO PRIZNANJE: Srpski stručnjak se vratio u Aziju!

Izvor: HotSport.rs, 21.Jun.2021

 Rašović opet u Saudijskoj Arabiji Vuk Rašović, nije dugo čekao novi klub. Srpski trener je dobio sjajnu ponudu koja se ne odbija. Novi klub mu je Al Feiha, član Super lige Saudijske Arabije. Ugovor je nekadašnji trener Partizana potpisao na dve godine. Ranije su u ovom klubu koji ima velike...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.