Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2020, 18:50

Zvanično: Souček četiri godine u Vest Hemu

Slavija dobila 21.000.000 evra

To je transfer o kakvom klubovi Istočne Evrope sanjaju. Transfer kojim se završava godišnji budžet i mirno se spava godinu dana.

Tomaš Souček je bio na polugodišnjoj pozajmici u Vest Hemu i položio je. Sve je oduševio, najviše menadžera Dejvida Mojesa. I Čekićari su rešili da aktiviraju klauzulu koju su dogovorili sa Slavijom iz Praga.

Danas je Souček potpisao ugovor na četiri godine sa Vest >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Hemom, a Slaviji je na račun legao, ukupno, 21.000.000 evra. Vrhunski posao! Tačnije, Česi su 5.000.000 već dobili u januaru, za pozajmicu, dok im sada sledi resto novca. Ta klauzula je važila samo u slučaju da klub iz Londona izbori opstanak u Premijer ligi ove sezone.

West Ham United are delighted to confirm the permanent arrival of @tomassoucek28 from Slavia Prague on a four-year contract.#Soucek2024

Za šest meseci, koliko je proveo među Čekićarima, češki vezista Souček je odigrao 12 utakmica u ligi i postigao tri gola. Njegovim konačnim angažmanom je menadžer Mojes prezadovoljan.

Znao sam da je jako dobar igrač. Da se odlično kreće, postiže golove, igra defanzivu. Pitanje bilo samo koliko će se brzo uklopiti u igru. Ali sam od prvog momenta bio siguran da će ostati sa nama. Još važnije od svega je da je Tomaš sjajan tip“, rekao je Mojes za sajt Vest Hema.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.