Zvanično: Simeone ostaje još pet godina

Izvor: Sportal.rs, 24.Mar.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično: Simeone ostaje još pet godina

Dijego Simeone biće trener Atletiko Madrida do 2020. godine, potvrđeno je i na klupskom sajtu. O nastavku saradnje pričalo se izvesno vreme, a tokom dana sve je i ozvaničeno.

- Klub raste i izabrao sam da ostanem. Ubeđen sam da će klub nastaviti da raste, vidim ga još snažnijeg i sa više entuzijazma - kazao je 44-godišnji Argentinac čiji je prethodni ugovor isticao 2017. godine.

Simeone je nekadašnji igrač Atletika, a od kad je 2011. postao trener, osvojio je nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << trofeja, u Ligi Evrope, kontinentalnom Superkupu, Kupu kralja, Primeri i španskom Superkupu. Prošle sezone "jorgandžije" su izgubile u finalu Lige šampiona od Real Madrida, sa kojim ove sezone igraju u četvrtfinalu.

Spekulisalo se da će Simeone trenersku karijeru da nastavi u Pari Sen Žermenu ili Mančester sitiju, ali je on ostao veran klubu sa "Visente Kalderona".

(Foto: Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.