Zvanično - Seltik dobio trenera!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Seltik dobio trenera!

Posle mnogo spekulacija škotski velikan se odlučio da nastavi utabanim stazama.

Veliki broj imena pominjan je u finišu sezone, Brendan Rodžers se vratio u PL, zamenio ga je privremeno Nil Lenon koji se vratio na klupu "Bojsa".

Bilo je nekih nerealnih želja poput Murinja, zatim je u igri bio Mojes, pa Ranijeri, na kraju Seltik se odlučio za kontinuitet.

Nil Lenon je posao priveo kraju, osvojio prvenstvo i kup, kao i Liga kup, drugu sezonu u nizu Seltik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je pokupio sve trofeje u Škotskoj.

Ovo će za Lenona koji je igračka legenda Seltika biti drugi put da je stalni trener kluba, osvojio je tri titule i dva kupa u prvom mandatu, odveo tim u grupnu fazu Lige šampiona, pobedio i Barselonu. Zatim je 2014. otišao u Bolton, po povratku radio u Hibsima, inače ovaj Severni Irac je sedam godina nastupao za Seltik, odigrao preko 200 mečeva za klub. Ima 47 godina i dosta trenerskog iskustva. Zadatak neće biti lak, da odbrani osvojeno u Škotskoj, ali i da napravi iskorak u Ligi šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.