Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2021, 13:12

Zvanično: Šaponjić Kadizov do kraja sezone

Kreće borba za minute i novi ugovor...

Kako je Mozzart sport juče najavio, srpski napadač Ivan Šaponjić (23) prešao je u Kadiz. U pitanju je pozajmica do kraja sezone na kojoj bi nekadašnji mladi reprezentativac trebalo da se preporuči novom klubu. Šaponjiću ugovor sa Madriđanima ističe na leto 2022. godine, što će reći da je za očekivati da ga lider Primere proda na leto.

Šaponjić je ove sezone odigrao svega 47 minuta u dresu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Rohiblankosa. U konkurenciji Luisa Suareza, Žoaoa Feliksa i Anhela Koree nije mogao više ni da očekuje, a na sve to sada je stigao i Musa Dembele. Odlazak je, dakle, bio neminovan...

Interesovanje za bivšeg napadača Partizana prethodnih nedelja pokazivali su i Saragosa i Valjadolid i Selta. Šaponjić se na kraju odlučio za Kadiz gde bi trebalo da popuni prazninu nastalu izvesnim odlaskom Nanoa Mese u Ludogorec.

Ivan Šaponjić imaće jaku konkurenciju i u Kadizu, jer na Karanci je prvi izbor iskusni Alvaro Negredo.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.