Izvor: MozzartSport.com, 25.Jun.2021, 18:28

Zvanično: Šahtjor i Ludogorec igraju u Beogradu

Potvrđeno pisanje našeg portala

Kao što je najavio Mozzart Sport, revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između beloruskog Šahtrjora iz Soligorska i bugarskog Ludogoreca, biće odigrana 13. jula na Banovom brdu. To je na svom zvaičnom potvrdio i beloruski šampion.

Igrači Šahtjora, usled političkih dešavanja, nisu u mogućnosti da igraju u Soligorsku, pa su odlučili da privremeni dom potraže u Srbiji. Nakon razgovora sa čelnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Čukaričkog postignut je dogovor po kojem će revanš sa Ludogorecom odigrati na Banovom brdu.

Sve ovo je posledica skandala oko sletanja aviona kompanije Rajaner u Minsk i hapšenja blogera Romana Protaseviča posle kojeg je nastao spor Belorusije i članica Evropske unije.

Prvi meč ova dva tima igra se 7. jula u Razgradu od 19.00, gde će Belorusi pokušati da izbore povoljan rezultat za revanš. Utakmica u Beogradu počeće od 21.30.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.