Zvanično - Ronaldinjo ponovo u Barsi! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2017, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Ronaldinjo ponovo u Barsi! (video)

Vest dana u Kataloniji.

Legendarni fudbaler Barselone Ronaldinjo ponovo se vratio na Kamp nou, ali ovaj put u malo drugačijoj ulozi.

U zvaničnom klupskom saopštenju, potvrđeno je da se Ronaldinjo vrača u ulozi ambasadora i da će pomoći u brojnim projektima važnim za promovisanje kluba na svim meridijanima.

Ronaldinjo će u petak u 17.30 biti predstavljen na konferenciji za medije, kada će se ponovo obratiti medijima i navijačima u Barseloni.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Ovo je još jedan potez u nizu kojim Barsa želi da opravda svoj moto ''Više od kluba'', a navijači će sigurno biti oduševljeni povratkom ovako velike legende.

Ronaldinjo je kao igrač u Barseloni igrao od 2003. do 2008. godine i osvojio dve titule u Primeri i Ligu šampiona.

🔝 @10Ronaldinho ,  nuevo embajador del @fcbarcelona_es

👉 Más información: https://t.co/eU4izdD4V8 👈 👈 pic.twitter.com/BkRzVGF1ts

— FC Barcelona (@FCBarcelona_es) February 2, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldinjo ponovo u Barseloni (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Feb.2017

Legendarni fudbaler Barselone Ronaldinjo ponovo se vratio na Kamp nou, ali ovaj put u malo drugačijoj ulozi...U zvaničnom klupskom saopštenju, potvrđeno je da se Ronaldinjo vraća u ulozi ambasadora i da će pomoći u brojnim projektima važnim za promovisanje kluba na svim meridijanima...Ronaldinjo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

(VIDEO) PONOVO NA NOU KAMPU: Ronaldinjo se vratio u Barselonu

Izvor: Kurir, 03.Feb.2017, 00:08

...Ronaldinjo je dres kluba sa "Nou Kampa" nosio od 2003 do 2008 i to mu je bio najuspešniji period u karijeri..Sada se vratio, ali ne kao igrač, već kao ambasador Barselona je saopštila da će Ronaldinjo promovisati klub širom sveta i raditi na brojnim projektima..Ronaldinjo je sa Barselonom osvojio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.