Izvor: MozzartSport.com, 17.Jul.2020, 17:30

Zvanično: Rockov predstavljen u Fehervaru, Voša zaradila

Nezvanično je u pitanju 350.000 evra koje će inkasirati Novosađani

Najavili smo da će Emil Rockov potpisati za Fehervar i to je sada i ozvaničeno. Slika sa dresom i šalom označila je novi početak za talentovanog golmana, a značilo je to i da je Vojvodina zaradila prodajom ovog talenta. U pitanju je suma od 350.000 evra, kao što smo već pisali.

Talentovani golman je potpisao ugovor na četiri godine što pokazuje koliko se na njega računa u mađarskom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << klubu.

Ima Vojvodina spremnog već naslednika, pošto je i tokom prolećne polusezone Nikola Simić, koji je dve godine mlađi od Emila Rockova, dobijao šansu da brani. Čuvao je mrežu i na utakmici protiv Partizana u Novom Sadu.

Rockova čekaju inostrani izazovi, a sam Fehervar nije krio zadovoljstvo.

"Oduševljeni smo što objavljujemo novo pojačanje ovog leta. U piitanju je srpski golman Emil Rockov koji je potpisao ugovor sa našim klubom", stoji na zvaničnom sajtu.

I sam srpski golman je istakao da je zadovoljan ovim korakom u karijeri.

"Veoma sam srećan što ću biti novi igrač Vidija. Unam da sam se pridružio velikom klubu koji ima ozbiljne ciljeve. Želim da pomognem timu da osvoji prvenstvo Mađarske i Kup u budućnosti. Takođe, bilo bi odlično ukoliko bismo mogli da odemo što dalje u Ligi Evrope. Daću sve od sebe kada budem dobio priliku", rekao je Rockov.

O vrlinama Rockova pričao je i Zoltan Kovač.

"Emil Rockov ima kvalitete i mentalitet. I siguran sam da će motivisati naše ostale golmane da rade još bolje. Sa njegovim dolaskom može da se podigne lestvica i kod drugih", rekao je Kovač.

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.