Zvanično - Reina se vratio na Ostrvo! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2020, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Reina se vratio na Ostrvo! (foto)

Više nema dileme.

Kao što je i najavljeno, Pepe Reina je novi golman Aston Vile.

Ovaj 37-godišnji Španac se vratio u Premijer ligu nakon šest godina, a za ekipu iz Birmingema će braniti do kraja sezone kao pozajmljeni igrač Milana.

Reina je u periodu od 2005. do 2014. godine nosio dres Liverpula, igrao je potom za Napoli i Bajern, pre nego što je leta 2018. godine stigao u Milan.

Bio je rezerva Đanluiđiju Donarumi, pa je u dresu "Rosonera" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << upisao svega 13 nastupa.

Sada će bez sumnje dobiti šansu na golu Aston Vile, koja je morala da reaguje i na tržištu pronađe zamenu za povređenog Toma Hitona, koji je završio sezonu, izbor je na kraju pao na Pepea Reinu.

Iskusni Španac bi na golu Vile mogao da debituje narednog vikenda protiv Brajtona u gostima, u okviru 23. kola Premijer lige.

We are delighted to confirm the arrival of vastly experienced goalkeeper @PReina25 on loan until the end of the season. 🙌#BienvenidoPepe #AVFC @eToro

— Aston Villa (@AVFCOfficial) January 13, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekspresna reakcija Milana, u par sati ozvaničena dva pojačanja! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2020

"Rosoneri" veoma aktivni...Samo što je iz redova Aston Vile stigla potvrda da je do kraja sezone na pozajmicu doveden Pepe Reina iz Milana, usledila je reakcija sa "San Sira"...Đanluiđi Donaruma je ekspresno dobio alternativu, u pitanju je bosanski internacionalac Asmir Begović...Bivši golman Stouka...

Nastavak na Sportske.net...

Razmena golmana, Rejna u Vili, Begović u Milanu

Izvor: RTS, 14.Jan.2020, 00:07

Italijanski klub Milan doveo je golmana Bornmuta Asmira Begovića kao pozajmljenog igrača. Begović će u Milanu menjati Pepea Rejnu, koji je putem pozajmice otišao u Aston Vilu. . Italijanski Milan aktivan je bio na tržištu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.