Zvanično: Real doveo zamenu za Benzemu

Izvor: B92, 19.Jun.2023, 14:22

Zvanično: Real doveo zamenu za Benzemu

Iskusni 33-godišnji fudbaler Hoselu igraće sledeće sezone za Real kao pozajmljeni igrač Espanjola, potvrdio je madridski velikan na zvaničnom sajtu.

Hoselu, koji je rođen u nemačkom gradu Štutgartu 1990. godine, doveden je u Real kao zamena za Karima Benzemu koji je nevadno prešao u saudijski Al Itihad.

Predsednik kluba Florentino Peres je potvrdio da će to biti poslednje pojačanje u letnjem prelaznom roku za Real.

Zanimljivo je da će ovo Hoseluu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti drugi mandat u Realu gde je došao u rezervni tim 2009. iz Selte u kojoj je ponikao. Jedini natup za seniorski tim je upisao u maju 2011. protiv Almerije, kada je na terenu zamenio upravo Benzemu i ekspresno stigao do prvog i jedinog gola nakon centaršuta Kristijana Ronalda.

Prošle sezone iskusni napadač je u dresu Espanjola postigao 16 golova, ali nije uspeo da spasi klub iz Barselone ispadanja u Segundu.

Hoselu je u nedelju uveče sa reprezentacijom Španije osvojio Ligu nacija, a u polufinalu tog takmičenja dao je odlučujući gol za pobedu 2:1 protiv Italije u 89. minutu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.