Zvanično: Potvrđen prvi turnir na kom će igrati Šarapova!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Feb.2017, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično: Potvrđen prvi turnir na kom će igrati Šarapova!

Marija Šarapova se zvanično vraća na teren 5. maja ove godine, kada će zaigrati na WTA turniru u Madridu.

Ruskoj teniserki ističe suspenzija povodom kontroverznog dopinga otkrivenog nakon prošlogodišnjeg Australijan opena. Prvobitna kazna od dve godine smanjena je na 15 meseci.

- Marija je zatražila pozivnicu, a kako je reč o jednoj od najboljih teniserki u poslednjih 15 godina, nismo mogli da je odbijemo. Takođe, ona je osvajačica našeg turnira - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << direktor turnira u Madridu Manolo Santana.

Kako se prenosi, 30-godišnja teniserka će tražiti i "vajld-kard" za Rolan Garos, koja bi trebalo da joj bude odobrena.

Pošto je trenutno bez bodova i renkinga, bodovima u Madridu i Rimu bi mogla da prikupi 600 bodova neophodnih za kvalifikacije na Vimbldonu.

Ukoliko ne prikupi dovoljan broj bodova, i dalje može da traži pozivnicu, ali je pitanje da li će najcenjeniji Gren slem turnir dati teniserki koja je pala na doping testu

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.