Zvanično: Pjanić četvrti najplaćeniji igrač u Kalču

Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2018, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično: Pjanić četvrti najplaćeniji igrač u Kalču

Vezista Juventusa Miralem Pjanić potpisao je novi, petogodišnji ugovor sa tim klubom, po kojem će imati godišnju platu od 6.5 miliona evra.

To je za dva miliona više od onoga što fudbaler iz Bosne i Hercegovine zarađuje po sadašnjem, koji ističe sledećeg leta.

Na osnovu nove saradnje, Pjanić će biti četvrti najplaćeniji igrač u Seriji A. Na prvom mestu je neprikosnoven Kristijano Ronaldo sa 30 miliona po sezoni, slede Gonsalo Iguain sa 8.5 i Paulo Dibala >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sa sedam miliona.

️ UFFICIALE: @Miralem_Pjanic continuerà a regalare magie in bianconero fino al 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣

➡️ https://t.co/GwWLr7uCQC#ForzaJuvepic.twitter.com/AWwvfRpmFX

Takvim ugovorom, Juve želi da otkloni sve dileme oko ostanka 28-godišnjeg igrača, za kojeg su se ovog leta interesovali Barselona, Real, Mančester Siti i Pari Sen Žermen.

Pjanić je u Torino stigao 2016. godine iz Rome za 32 miliona evra.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.