Zvanično - Luis Skola se vratio! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2019, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Luis Skola se vratio! (foto)

Legendarni Argentinac je nakon sjajnog Mundobaskera pronašao angažman u Evropi.

Kao što je ranije i najavljeno, Luis Skola karijeru nastavlja u timu koji se takmiči u Evroligi, na kraju je izabrao ekipu Olimpije Milano.

Stigla je i zvanična potvrda, Argentinac je parafirao ugovor sa "manekenima" do kraja sezone.

"Uzbuđen sam što sam dobio šansu da igram u Milanu u ovoj fazi moje karijere. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Još više je posebno to što ću dobiti priiku da igram za trenera kakav je Etore Mesina", izjavio je Skola.

Argentinac je sa svojojm zemljom sredinom septembra došao do srebrne medalje na planetarnoj smotri održanoj u Kini, pokazao je da nije za staro gvožđe, pa ćemo ga u toku nastupajuće sezone gledati u Evroligi, možda i u Beogradu protiv Crvene zvezde.

Na Mundobasketu je u proseku beležio nestvarnih 17,9 poena i 8,1 skokova po nastupu, videćemo kakvu ulogu je za njega isplanrao Mesina.

📝 Olimpia Milano signed Luis Scola: “I’m excited, this will be fun” ➡️ https://t.co/88mmRyGgou

Welcome Luis! ⚪️🔴#insieme #WelcomeLuis@LScola4 pic.twitter.com/Ws4Pj36eef

— Olimpia Milano (@OlimpiaMI1936) September 29, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.